web analytics

Nordic iptv Sverige: Viaip.net

Nordic iptv Sverige - Viaip.net

FRÅGOR & SVAR

VAD ÄR IPTV OCH HUR FÅR MAN UT MAXIMALT AV TJÄNSTEN?

 

SVAR:  Iptv är framtidens sätt att titta på tv. Du behöver ingen antenn eller parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling samt en app eller box för att komma igång.

 

Med IPTV från Viaip kan du se alla dina favoritprogram, sport, serier, filmer och mycket mer!

 

För att få den bästa tittarupplevelsen rekommenderar vi att köpa en TViP 605 4k box. Appar som “smart iptv” är inte det bästa man kan använda då appar oftast inte är så stabila och kan ibland sluta fungera.

 

Det är därför vi sänker priset en aning när man köper både box och ett 12 månaders abonnemang.

 

Några av alla fördelar med vår box är t.ex att du får automatiska undertexter, EPG, play bibliotek, stabilare uppkoppling och bättre högupplöst tv bild. En TVIP S-box är byggd enbart för iptv vilket gör det mycket mer säkert och användarvänligt.

 

Vi rekommenderar alltid en stabil hastighet på ditt internet. gärna över 30 mbit och att du kör med internetsladd från din router och aldrig på wifi då det ger instabilitet.

 

 

VIKTIGT: Vissa som använder Viasat som bredbandsleverantör har inte möjlighet att använda sig av någon slags iptv. Om du har bredband från Viasat rekommenderar vi att du först provar med ett 10 dagars konto.

 

FUNGERAR VÅR IPTV UTANFÖR SVERIGE?

 

SVAR:  Ja! Viaip fungerar överallt där stabilt internet finns.

 

KAN MAN ANVÄNDA SITT KONTO PÅ FLERA ENHETER?

 

SVAR:  Ja, du kan använda hur många enheter du vill men bara titta på en åt gången. Vill du kunna titta på flera enheter samtidigt finns extrakonton att köpa till rabatterat pris.

 

KAN MAN TA MED IPTV TILL T.EX SOMMARSTUGAN? 

 

SVAR:  Ja, sändningen är inte bunden till något kabelnät eller liknande.

 

VAD SÄGER LAGEN OM VÅR IPTV?

 

SVAR:  Det är enligt svensk lag helt lagligt att innehava och ta emot iptv så länge avkodningen av kanaler inte sker inom EU. Med vår iptv sker avkodningen hos vår egen hosting leverantör utanför EU där sedan video/ljud ström som är färdigavkodad skickas vidare direkt till dig som slutkund.

 

Pirat tv/cardsharing är något helt annat och är däremot inte tillåtet. Där ansluts en dreambox till en kortserver som den lånar koder ifrån och avkodningen sker då lokalt hos kund, därför är detta olagligt.

 

Så med andra ord är vår iptv som inte använder sig av någon form av cardsharing 100 procent laglig👍🏻

 

Självklart är vi en nagel i ögat på de stora kanalhusen som får allt svårare att motivera sina sjukt höga priser för sitt allt klenare utbud men det är faktist inte vårt problem👍🏻😘

 

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.