web analytics

Viaip: Nordicone iptv Sverige

Nordicone_iptv_Sverige

FRÅGOR & SVAR

VAD ÄR IPTV OCH HUR FÅR MAN UT MAXIMALT AV TJÄNSTEN?

Svar: Iptv är framtidens sätt att titta på tv, du behöver ingen antenn eller parabol, det enda du behöver är en internetuppkoppling på ungefär 30 mbit/s samt en enhet för att komma igång.

 

Med IPTV från Viaip kan du se alla dina favoritprogram, sport, serier, filmer och mycket mer!

 

För att titta på iptv behöver du en enhet, som t.ex. en tvip box, smart tv, dator eller mobil/surfplatta. Möjligheterna är oändliga!

 

För att få den bästa tittarupplevelsen som bara går rekommenderar vi att köpa en TViP 530 4k box. Appar som “smart iptv” är inte det bästa man kan använda då appar oftast inte är så stabila och kan ibland sluta fungera helt plötsligt.

 

Det är därför vi sänker priset en aning när man köper både box och ett 12 månaders abonnemang.

 

Det går att använda app för den som helt enkelt inte har ekonomin eller känner att man vill lägga pengar på en box.

 

Fördelarna med box är bland många att du t.ex får undertexter, EPG, catchup, stabiliteten, kvaliteten och en TVIP S-box är byggd med iptv i högsta fokus vilket innebär högre stabilitet.

 

Vi rekommenderar alltid en stabil hastighet på ditt internet gärna över 30 mbit och att du kör med internetsladd från din router och aldrig på wifi då det kan skapa instabilitet eller helt enkelt inte fungera alls, vi rekommenderar även en bra router för bäst upplevelse.

 

OBS: Vissa med Viasat som bredbandsleverantör har inte möjlighet att använda sig av IPTV så om du har bredband från Viasat rekommenderar vi att du först provar med ett 10 dagars konto.

 

 

FUNGERAR VIAIP UTANFÖR SVERIGE?

Svar: Ja! Viaip fungerar överallt där stabilt internet finns.

 

 

KAN MAN TITTA PÅ FLERA ENHETER MED VIAIP?

Svar: Ja, du kan använda hur många enheter du vill men bara titta på en åt gången. Vill du kunna titta på flera enheter samtidigt finns extrakonton att köpa.

 

VAD SÄGER LAGEN OM VÅR IPTV?

Svar: det är enligt svensk lag helt lagligt att innehava, sälja och ta emot iptv så länge avkodningen av kanaler inte sker inom EU. Med vår IPTV så sker avkodningen hos vår egen hosting leverantör utanför EU där sedan video/ljud ström som är färdigavkodad skickas vidare direkt till dig som slutkund.

 

Pirat tv/cardsharing är något helt annat och är däremot inte tillåtet. Där ansluts en dreambox till en kortserver som den lånar koder ifrån och avkodningen sker då lokalt hos kund, därför är detta olagligt.

 

Så med andra ord är vår IPTV som inte använder sig av någon form av cardsharing 100 procent lagligt👍🏻

 

Självklart är vi en nagel i ögat på de stora kanalhusen som får allt svårare att motivera sina sjukt höga priser för sitt allt klenare utbud men det är faktist inte vårt problem👍🏻😘

 

 

För övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.